Yorick van Norden solo op het podium

Yorick van Norden op de Young Art Stage. Door: Romanca van Vuure

Met zijn aanstekelijke deunen weet Yorick van Norden het publiek in de Young Art Stage goed te vermaken. Heerlijk in het zonnetje luisteren naar muziek dat is geïnspireerd op de jaren ’60 en ’70. Ook dat is Young Art.

Dit jaar is het de eerste keer dat Yorick van Norden solo op viagra sans ordonnance het Young Art festival staat. De zanger heeft tijdens eerdere edities gespeeld, maar dan met zijn voormalige band The Hype. Op 2 oktober 2015 brengt hij zijn eerste album ‘Happy Hunting Ground’ uit als singer-songwriter. Nummers van dit album werden dan ook luidkeels aangekondigd.

Geen minuut te laat gaat de band van de singer-songwriter van start. Pas na zijn eerste nummer werpt hij een blik in het publiek van de Young Art Stage en zegt hij beleefd “goedenavond”. Alsof hij vanaf dat moment bewust raakt van het feit dat hij speelt voor een heel veld vol met mensen.

Dit is ook het punt dat hij zijn nummers met nog meer enthousiasme

begint te zingen. Gekleed in houthakkersblouse en lange spijkerbroek, trappelt hij ritmisch met de muziek mee.

Wat een feestje. Of je nou stond of zat, aan je biertje zat te nippen of een glas fris naar binnen goot, alles was mogelijk.

 Stefan Matteau Authentic Jersey

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>