VIP-bubbels in de DJ Area

Young Art Festival 2015 officiele opening

Wethouder Cecilia van Weel schiet samen met een sterke medewerker het startschot voor het Young Art Festival. Foto: Mirte Brethouwer

De bubbels stonden gekoeld te wachten op de VIPS, die om 16.00 uur stonden te popelen om te zien wat er met hun geld, steun of andere input was gebeurd. Want het Young Art Festival komt er natuurlijk niet voor niks, daar moeten mensen voor bedankt worden! Dat deed organisator Tobías Huveneers dan ook, met een hartelijk welkomstwoordje in de DJ Area.

Hij gaf het woord aan Cecilia van Weel, de wethouder van Kunst en Cultuur van de Gemeente Beverwijk. Ze was erg trots op het festival, maar trok in twijfel of de naam Young Art Festival wel helemaal klopt. Haar 70-jarige zus had haar namelijk enthousiast opgebeld: “Wat geweldig dat jullie Jett Rebel hebben!”

Na een rondleiding over het terrein en het knuffelen van de boom kwamen de VIP’s en de bezoekers bijeen voor de officiële opening van het festival. De eer was aan wethouder Van Weel, die met hulp van een sterke medewerker een knallend startsein gaf. Letterlijk, met een waterkanon. Go in with a bang!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>