Van God los met Tony Clifton

Young Art Festival 2015, Tony Clifton, Nora Wilbrink

De mannen van Tony Clifton rusten uit na de show. Foto: Nora Wilbrink

Wat gebeurt er als je een drietal losgeslagen jonge honden vrijlaat op de Young Art Stage? Welnu, dan wordt het rennen geblazen. Rennen door de moshpit welteverstaan. Al moeten we de term jonge honden voor Tony Clifton even bijstellen, want honden zijn te temmen en deze gasten zeker niet.

De moshpit bleef ook achterwege, maar dat zal ons een rotzorg zijn. Met de felle zon op je bol en temperaturen die niet onder doen voor een tropisch oord, kun je beter met beleid je bewegingen coördineren. Met hier en daar een ongecontroleerde uitschieter, want zo gaat die dingen bij een gruwelijk bandje als Tony Clifton.

Je hebt hier te maken met uiterst vuige garage punk en dat wordt op de tweede dag van het Young Art Festival bijzonder strak gespeeld. Met waterkanon en al

om het oververhitte publiek, waar mogelijk, nog een beetje af te koelen en vervolgens heet te maken met het een-na-laatste nummer ‘You could be my bitch’. De persoonlijke favoriet van uw reporter.

Lees hier het interview met commander sildenafil pfizer hypertension Tony Clifton terug.

 

 Tevin Coleman Authentic Jersey

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>