Sue the Night verzorgt stralend optreden

Sue the Night op de Main Stage. Foto: Mirte Brethouwer

Het heeft even geduurd maar daar staat ze dan, een stralende Suus de Groot. De band Sue the Night heeft uiteindelijk de eer gekregen om de spits af te bijten op de Main Stage.

Met haar indie-pop band is Suus hard bezig om Nederland te veroveren. Het Young Art Festivalpubliek heeft ze in ieder geval achter haar staan. Een drukte van jewelste is het voor het podium. Zodra de band van start gaat spat het enthousiasme ervan af. Met haar armen versterkt zij haar uithalen en beweegt ze uitbundig over het podium. Rocken kunnen ze, maar het creëren van interactie met het publiek ook. Lachend probeert ze met verschillend bezoekers oogcontact te maken. “Ik ben in Heemskerk geboren en ging naar school in Beverwijk,” vertelt ze. “Geweldig dat iedereen hier bij elkaar is gekomen om naar muziek te buy trusted tablets pharmacy luisteren.” Veel gejuich krijgt ze als antwoord; het publiek is het met haar eens.

Bekende nummers als ‘The Whale’ – op radio 3FM bekroond tot megahit- en ‘Top of Mind’ komen langs. Helaas komt aan alles een einde en moet er deze avond ook afscheid worden genomen van de band Sue the Night en een optreden waar je geen genoeg van kunt krijgen.

 Thomas Davis Womens Jersey

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>