Rookies in Wonderland

De Hartenkoningin liep achter haar rollator. Gekwetst en achternagezeten. Door Alice. In Wonderland. Kaarten werden gestolen, verscheurd. Een parallel universum naast het welbekende sprookje? Of Young Art’s Studio Theater? Natuurlijk Young Art! Isa van Klaveren en Fransje Boot namen de afgelopen week twee ‘rookies’ onder hun hoede, en maakten van hen theatertijgers. Hier volgt nu een interview met de rookies, die na hun act 3 à 4 minuten hadden voor een blitz-interview.

Hebben jullie even tijd voor een interview?
Beiden: Ja eventjes dan, we moeten ons omkleden!

Ok, snel dan. Wie zijn jullie?
Myrthe: Ik ben Myrthe.
Lynn: En ik ben Lynn.

Wat zijn jullie aan het doen hier?
Lynn: Ik doe een workshop Theater acheter viagra en een workshop Fotografie. En een workshop Feesten.
Myrthe: Ik doe ook de workshop Theater en ik doe dansjes. In mijn vrije tijd dan.

En hoe zijn jullie hier terechtgekomen?
Myrthe: Ik ging mee met Elisa, naar de Young Art Preview. Dat vond ik zo leuk dat ik besloot om mee te doen met iets. Dit is het geworden!
Lynn: Ik ben via school in aanraking gekomen met Young Art. Mijn docent Beeldende Vorming heeft me dit aangeraden, en zo ben ik hier dus.

Vinden jullie er van?
Lynn: Heerlijk. Mensen gaan mee in wat we doen en dat is onwijs fijn.
Myrthe: Fan-tas-tisch.

Laatste vraag: wat was het leukste moment van vandaag?
Myrthe: Net, Jett Rebel. Qua optreden, vanochtend. Toen reageerden de mensen het leukst en deden ze het meest mee met ons.
Lynn: Alles is leuk! Ik had nog nooit gehoord van Young Art Festival, ik ben er voor het eerst. Ik vind echt alles leuk. En qua optreden vond ik het allerfijnst dat ik mensen liet lachen, dat ik in hun ogen zie dat ze blij zijn.

Top! Doei!

 Rasheem Green Womens Jersey

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>