Jake in the Swamp opent in relaxmodus

Young Art Festival 2015, Jake in the Swamp, Nora Wilbrink

René van Diessen van Jake in the Swamp. Foto: Nora Wilbrink

Zaterdag 4 juli. Jake http://www.cialisgeneriquefr24.com/le-cialis-est-il-vraiment-efficace/ in the Swamp op de Young Art Stage, de zon die flink zijn best doet en een terrein dat langzaam volstroomt met uiteenlopend publiek. Op de achtergrond klinkt een mix van soulvolle blues en folk. Houd dit beeld even vast!

De tweede dag van het Young Art Festival is aangebroken en het is aan Jake in The Swamp om het festival te openen. Jake the Swamp is een driekoppige band van Hollandse bodem. Tjerk Lammers doet de vocals en gitaar, Bob Maarse verzorgt de bas en René van Diessen covert de drums. De mannen spelen achtereenvolgend, zonder al te veel kletspraat tussendoor, muziek waarin je lijkt te verdwijnen.

Muziek over de kleine lessen van het leven en de daarbij behorende wispelturige gemoedstoestanden. Op het veld voor het podium nemen mensen plaats in het gras. Met een biertje in de hand wordt er hier en daar nog lichtelijk meebewogen, het enthousiaste dansen wordt bewaard voor later op de dag. Het is voornamelijk heel relaxt allemaal.

De nieuwe EP van Jake in the Swamp komt binnenkort uit, houd de website (http://www.jakeintheswamp.com/) in de gaten voor meer informatie.

 Jatavis Brown Womens Jersey

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>