De eerste bezoeker van Young Art Festival 2015

Young Art Festival 2015, eerste bezoekers

Wout S. (helemaal rechts) en zijn vrienden zijn de eerste bezoekers van Young Art Festival 2015. Foto: Mirte Brethouwer

Het is 16.00, de poort van het Young Art Festival 2015 zou nu moeten openen. Om 16.01 besluit een wat oudere dame dat het festival nu open kan en ze wurmt zich rustig tussen de hekken door. “Sorry mevrouw, we zijn echt bijna, bijna klaar om te beginnen, kunt u zich nog even terug wurmen?” Onder het hek door is al een groot aantal voetjes te zien. Om 16:05 vliegt de poort open en stromen de eerste bezoekers met een grote lach op hun gezicht het terrein op. Uw verslaggever was ter plaatse om de allereerste bezoeker, Wout S., te interviewen.

Gefeliciteerd! Je bent officieel de eerste bezoeker! Vertel eens wie je bent.
Ik ben Wout.

Fijn dat je er bent Wout, waar kom je vandaan?
Ik kom uit Heemskerk.

Lekker dichtbij. Waar kijk je naar uit op het Festival?
Naar Melvin Dirks. Hij speelt daar! Wout wijst enthousiast naar de Young Art Stage, waar het Young Pop Collective een soundcheck houdt.

Fan van Melvin?
Soort van, hij is het broertje van haar, en van hem, en het neefje van hem en… Wout legt me razendsnel en wijzend uit wie er voor Melvin komt en wat zij met Melvin te maken hebben.

En het hoeveelste Young Art Festival is dit voor jou?
M’n eerste.

Ik hoef jou niet te vragen wat je gaat doen na deze laatste vraag hè?
Nee, ik ga naar Melvin!

Veel plezier Wout! Wout en z’n vrienden lopen het zonnige YA-Stage veld op en het interview met de eerste festivalbezoeker is ten einde. Wout is speciaal naar het festival gekomen voor Melvin. Maar goed dat Young Art hem en het Young Pop Collective hebben geboekt! Lance Kendricks Jersey

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>