Dansen en zingen met Sunday Sun

Young Art 2015, Sunday Sun, Sjors Timmer

Sunday Sun zorgt voor een vrolijke boel voor de Young Art Stage. Foto: Sjors Timmer

Als Sunday Sun het Young Art Stage betreedt, staat er nog maar een handjevol mensen voor het podium. Maar, zo te zien zijn dat wel de grootste http://acheterdufrance.com/ fans. Zodra de eerste klanken uit de boxen klinken, komen de voetjes van de vloer. De sfeer zit er meteen goed in, maar dat is te verwachten van een band zichzelf Sunday Sun noemt.

Sunday Sun doet zijn naam echt eer aan. De songs zijn stuk voor stuk vrolijk, zonnig, catchy, poppy, hier en daar funky en vooral heel erg zomers. Heerlijk voor een zondagmiddag in de zon, of een zaterdagavond op het Young Art Festival. ‘Gewoon leuk meedoen’ is het credo; de vier heren spelen veel dansbare meezingnummers, waarop vooral de kids helemaal losgaan.

Als het tweede nummer inzet is het al een stuk drukker bij het Young Art Stage en wanneer Sunday Sun de hits ‘Come on down’ en ‘I call you honey’ speelt, slaat het publiek echt aan het dansen. Zelfs achteraan, waar bezoekers rustig aan tafeltjes van een heerlijke avondmaaltijd zitten te genieten, wordt gezellig met hoofden meebewogen en met voeten getikt. Stilzitten is er bij Sunday Sun niet bij.

 Brandon Mashinter Jersey

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>