Zomers genieten van Wolf In Loveland

Door: Jelle de Wolf
De programmering rond etenstijd is dit jaar uiterst ontspannend. Waar gisteren DIKKAT iedereen voorzag van een momentje rust, is het nu aan Wolf In Loveland om het publiek te laten uitbuiken onder het genot van zomerse, dromerige muziek.


Alhoewel, het grootste deel van het optreden dan. Met een akoestische gitaar en achtergrondzang van twee prachtige dames (die overigens beiden een eigen nummer zingen) zorgt de jonge band voor een ontspannen en zomerse sfeer. Beheerst gitaargetokkel klinkt op de achtergrond van fijne gitaarakkoorden en relaxte bas en drums. In alle rust staat de zevenkoppige band te spelen voor het goedgevuld veld waar het publiek steeds dichterbij het podium kruipt.
De muzikanten zijn gekleed in alledaagse kleding: de drummer draagt een petje, de voorman houdt zijn zonnebril op zijn hoofd en een van de zangeressen draagt een Joy Division-shirt; het is net alsof ze van het strand komen. De reis hierheen verliep echter iets anders, want de band kreeg onderweg een klapband waarbij alle CD’s uit het busje zijn ‘gevallen’. Dan moeten we de wolven maar terugluisteren via hun website.
Naast al het eigen werk, coveren zij “Up On Cripple Creek” van The Band, wat fantastisch uitgevoerd wordt. Helemaal aan het einde van de set is de tijd rijp om iedereen weer in de feeststemming te brengen. Wolf in Loveland geeft nog een knallend nummer weg om het publiek op weg te helpen naar een goede avond.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>