My Baby: Loves Voodoo!

Door: Noortje Jansen
De terugkomer voor Young Art Festival 2015 is gevonden. My Baby heeft de sfeer van dag 2 van Young Art Festival perfect neergezet.
Steeds meer mensen kwamen het festivalveld binnenstromen na één nummer van de Amsterdamse band. Heupen swingden en voeten kwamen van de grond.


My Baby was al vrij bekend onder de bezoekers. Zo beweerde een van een festivalgangers: ‘’ Ik kwam speciaal om My Baby te bekijken en om natuurlijk lekker te dansen.’’. Deze verwachting werd de waarheid oor vele van de gasten. Steeds meer mensen kwamen het festivalveld op en begonnen mee te dansen op de strakke ritmes van My Baby.
De band gaf een energiek en veelzijdige optreden. Er was veel variatie in de nummers en de energie bleef in de lucht tot het einde. Zangeres Cato van Dyck was een echt aandachtspunt op het podium. Niet alleen met haar lekkere rockstem, maar ook met haar knappe verschijning.
My Baby’s muziek blijft plakken en het dansende festivalpubliek zal dit optreden niet snel vergeten. Ook als het festival voorbij is, zal My Baby loves Voodoo – hun album – nog veel geluisterd worden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>