Met Taymir back in The 60’s

Door: Noortje Jansen
In skinny jeans en een leather jacket komt de zanger van Taymir het podium op. Aan de kapsels van de gitarist en de bassist te zien zijn we terug in de 60’s. Lang en met een pony: echte beatleskapsels.


De band is energiek en heeft veel plezier in het muziek maken. Het publiek komt niet meteen los, maar na een paar nummers nemen ze de energie van Taymir steeds meer over en komen de voeten van de grond.
Je kunt merken dat Taymir één grote familieband is. De jongemannen maken onderling veel grappen . Ze zijn serieus tijdens het muziekmaken, maar als er even een korte adem pauze is hoor je ze steeds weer lachen. De zanger moet bijvoorbeeld nodig naar de wc, tot de hilariteit van de andere bandleden.
Bij de hit ‘AAAAAH’ werd het publiek echt enthousiast, er werd volmondig meegezongen en gedanst. Na een overvolle tent op Pinkpop Festival laten de mannen van Taymir ook het Young Art Festival tevreden achter.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>