De infobalie Young Art Festival 2014: ervaar en beleef

Door: Lisa Tromp

De infobalie op Young Art Festival, oftewel de plek waar je informatie kunt krijgen over het festival. Wat is er allemaal te doen? Welke artiesten treden er wanneer op? Welke performance moet je echt niet missen? En ga zo maar door. Maar de infobalie van Young Art Festival 2014 is véél meer dan dat! Zo kun je naast het opvragen van informatie, te gekke prijzen winnen. Zonnebrillen, bellenbaas, huisgemaakt gedichten en de ultieme festivalitems en zelfs een geheel op maat gemaakt festivalprogramma kan je mee krijgen.


Als lid van de pergroep wilde ik dit laatste natuurlijk zelf ervaren, want welke acts en optredens vind ik geweldig en moet ik echt niet missen? Een psychologische test later, werd mij verteld dat ik niet vies ben van extreem. Fear factor is mijn programma. Een echte durfal dus. Lichtelijk geschokt, want Fear Factor is niet bepaald mijn favoriete programma, en toch ook gevleid liet ik de uitslag op me af komen.
Een A5 vol met performances, food-tips, optredens, film en kunst is wat ik mee krijg. Het programma loopt van 14:00-00:00. Conclusie: ik zal me niet vervelen. Na deze ervaring ben ik een dosis aan zelfkennis rijker en vertrek ik richting mijn eerstvolgende performance op het programma: ‘Eten bij Smerig’! Als ik nu niet Fear Factor waardig ben, weet ik het ook niet meer.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>