De handjes blijven niet stilzitten

 

Elke editie weer is het persteam van Young Art Festival op het festival aanwezig. Voor de festival bezoekers die alles willen herbeleven en voor iedereen die het gemist heeft, schrijft het persteam bandrecensies, sfeerverslagen en interviews met de artiesten en nog veel meer.

Typmachines, woordenboeken, kranten vullen de perstent en hij is helemaal naar een journalistenthema aangekleed. Mirte Brethouwer, Noortje Jansen, Willem Tesselaar Lisa Tromp en Jelle de Wolf staan klaar om leuke en interessante artikelen en recensies te schrijven over het Young Art Festival.

De perstent is ook zelf op het festival terrein te vinden. Vlakbij de Mainstage staat een witte tent waar het persteam zich bevindt. Iedereen is welkom om binnen even een kijkje te nemen. Zo kan je even vragen welke band interviews er nog aankomen of andere achtergrondinformatie op te vragen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>