Zon, bier en break-ups

Relatieproblemen kunnen er soms flink inhakken

De zon schijnt eindelijk, maar Julia is boos. Ties heeft het uitgemaakt. Al rennend, dansend en schreeuwend maken ze ruzie tussen de mensen die lekker met een drankje in het gras zitten. De overtuigende performance van Malou en Alex bij de MultiFunky Stage brengt ons even aan het twijfelen; is dit wel ingestudeerd? Is het niet gewoon echt net uit gegaan? Maar het is toch daadwerkelijk nep.

Het indrukwekkende stuk is geprogrammeerd na het liefdesverdriet van Inge Wannet, dat al een oudere wond was. Deze verse wond wordt publiekelijk verder opengereten en uitgebreid besproken, en dat is pijnlijk, maar toch ook herkenbaar en vermakelijk. En wat maakt het ook uit, we zitten lekker in de zon, met een biertje, Julia heeft al een nieuwe date deze middag, het komt wel goed. Ultiem festivalgevoel.

Alex en Malou

Alex en Malou

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>