Doll maakt de belofte waar

Dansers tijdens de performance Doll

Dansers tijdens de performance Doll

Ruig, maar toch beheerst, lieflijk en luguber tegelijk: zo beschrijven de makers van de performance Doll hun voorstelling zelf. Wie de performance heeft gezien, kan concluderen dat deze elementen allemaal naar voren komen in deze aparte act.

Het begin is lief en haast breekbaar. De in huidskleurige pakken gehulde dansers bewegen onstabiel en houterig op de muziek die uit een muziekdoos lijkt te komen.  Zodra de muziek bijna stopt, lijken de als poppen verklede (en bewegende) dansers bijna om te vallen. Bijna, want de muziek gaat door.

Doll is een grillige performance, want van het een op andere moment verandert de sfeer. De geluidsinstallatie van Boombatastic verspreidt een donkerder geluid door het park en de bewegingen van de dansende, als poppen verklede mensen veranderen. Deze verrassende performance maakt zijn belofte helemaal waar.

Doll is nog verschillende keren te zien, overal op het festival.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>