Stefany June: vrolijke pop

Stefany June en haar bassist Sem Christoffel

De Duitse singer-songwriter Stefany June zong zaterdagavond de sterren van de hemel. In de beginnende schemering luidde de in Nederland wonende zangeres de avond in met haar catchy popnummers. De sympathieke zangeres vertelt in op haar website over de oorsprong van haar nummers, die hun basis vinden in haar onbezorgde achtergrond. Niet echt rock-’n-roll, zo concludeert ze zelf. De vrolijkheid uit haar zorgvrije jeugd is sterk terug te horen in de muziek die zij op de zonnige zaterdag ten gehore bracht.

Het is die vrolijkheid waarmee zij een groot deel van het Young Art publiek naar de Young Art stage weet te lokken. Aan de bandleden valt op dat ze een goede muzikale achtergrond hebben. Niet alleen wordt er onderling goed op elkaar ingespeeld, ook met het publiek vindt er toffe interactiviteit plaats. Toch blijft Stefany de ster van de show met haar zomerse nummers. Soms zijn ze wel erg lichtvoetig, maar dat vergeven we haar door haar geweldige performance. Bovendien passen de makkelijke nummers goed bij de feestelijke en warme juliavond.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>