Melancholie en nostalgie

Mister & Mississippi. Foto: Faceboekpagina band

Mister & Mississippi. Wow, wat werd ik hier blij van. Wat werd ik hier warm van. Ik kreeg meerdere keren kippenvel. Hun harmonieën en de manier waarop ze sfeer schepten waren supersterk. De multi-instrumentale muzikanten wisten wat ze deden, en dat was te merken!

De opstelling van de band was allesbehalve conventioneel. Een xylofoon, prachtige meerstemmigheid en een drumstel bespeeld door de twee leadvocalisten. Bij Mister & Mississippi trekken ze alles uit de kast.

Tijdens de show kreeg de band het voor elkaar om in de drukte die Young Art Festival heet het veld stil te krijgen. Hier en daar huppelde een kind van blijdschap. Het was mooi hoe de melancholische muziek iedereen op een eigen manier aan het denken zette.

De band bestaat nu net een paar jaar. Begonnen als schoolproject voor de Herman Brood Academie in Utrecht en uitgegroeid tot een volwaardige band. Het gaat zelfs zo goed dat ze De Amsterdamse Popprijs hebben gewonnen, en inmiddels spelen ze op de grotere poppodia van Nederland, zoals Paradiso en de Melkweg.

Dit is een band die je in de gaten moet houden! Mister & Mississippi kan tijdens het schoonmaken, tijdens bezoek van je familie of vrienden of tijdens het vrijen met je grote liefde. Kies maar uit, maar ga ze vooral live zien! DeForest Buckner Authentic Jersey

2 reacties

  1. Daan zegt:

    Wat een prachtige recensie!

  2. joyce Thielsch zegt:

    Ben het helemaal met de recencie eens. Heb ze een paar keer live zien optreden, en telkens weer ontroeren ze me met hun muziek. Ik vind ze geweldig..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>