Chefs’Special keek uit naar Young Art

Het publiek gaat los bij Chef’Special

Het is negen uur en dat betekent dat het uur van Chef’Special is aangebroken! Deze band weet reggae, funk, hiphop en ook rock met elkaar te mixen. De vijf muzikanten komen vrolijk de Mainstage opgelopen. Wanneer zanger Joshua Nolet dan door krijgt dat het hele veld vol staat met mensen, lijkt hij voor een moment overdonderd te zijn. ‘Ik heb zo uitgekeken naar dit festival,’ is dan ook het eerste wat na zijn opkomst kan uitbrengen. Vorig jaar kon hij namelijk wegens onverwachtse omstandigheden niet komen. Nadat hij zijn hart heeft gelucht, kan het feest beginnen.

Het lijken wel duizenden mensen die speciaal voor Chef’Special zijn gekomen. Oudere mensen en jonge mensen staan te juichen en wachten vol spanning op wat komen gaat. Niemand kan stil blijven staan, iedereen gooit wel even zijn of haar armen in de lucht. Of ze schudden even met de ‘bibs’.

‘Lekker dansen,’ zegt een mevrouw met grijs haar, terwijl ze de arm pakt van haar vriendin. Met een gierende lach maken ze samen wat dansmoves. Dan komt er een moment dat Joshua het publiek allemaal op de hurken laat zitten. Het is een magisch moment. Sommige mensen redden het niet om de hurkhouding lang vol te houden en vallen om als dominostenen. Wanneer de band weer keihard te keer gaat, verandert het hurkende publiek terug in wild in het rond springende mensen. Het eindigt in een ‘moshpit’.

Helaas komt ook aan dit concert een einde en moet de band om tien uur weer afscheid nemen. Met een groot en verdiend applaus in de zak, stapt de band weer van het podium. Het was een feest!

 

 

  Jonathan Stewart Womens Jersey

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>