Young Art-maagd

Stan heeft er zin an. Wij ook.

Het duurde een tijdje, maar nu is het echt zover. Ik word ontmaagd. Ik heb af en toe her en der wel wat kleine avontuurtjes beleefd, maar van het echte werk is het tot vandaag nog niet gekomen. Toen ik net de poort betrad was het eerst vooral nat, maar daarna werd het warm en behaaglijker. Naar alle verwachting kom ik zaterdag om 00.00 tot een orgastisch hoogtepunt, waarvan ik de rest van de nacht nog zal nagenieten.

Vóór deze eerste keer heb ik wel twee Young Art Text-avonden bezocht en ik heb met gips mogen spelen in de Young Art Homebase, maar dat bleek louter voorspel toen ik vandaag de speeltuin betrad waarin Park Westerhout veranderd is. Het is een waar avontuur om over het festivalterrein in aanbouw te lopen. Rubberen protectie in de vorm van kaplaarzen is deze dagen dan ook geen overbodige luxe. Gelukkig wordt het vrijdag en zaterdag beter weer.

Ik woon zelf in Velsen (je weet wel, aan de goede kant van het kanaal), maar ook een Velsenaar als ik word warm onthaald door de organisatie. In de kantinetent brandt een klein vuurtje, er wordt heerlijk voor je gekookt en met een beetje geluk krijg je zelfs een kopje van YAK, de Young Art Kat. Het is de barre overtocht over het kanaal van het geciviliseerde Velsen naar vrijstaat Westerhout zeker waard.

Wat de komende dagen gaan brengen kan ik alleen aan mijn wildste fantasieën overlaten. Orgies van literatuur, film, mode, muziek, theater en kunst, kinky modellen uit de Living Art-keuken en steengoede muziek zijn me allemaal beloofd. Het enige waar ik nog tegen op zie is zondagmorgen, wanneer de handen uit de mouwen moeten en er van mij verwacht wordt dat ik mijn minnares weer help afbreken. Dan is mijn eerste Young Art-affaire weer voorbij. Michael Palardy Jersey

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>