Er valt nog zó veel te winnen!

Eindelijk! Begin juli is versie 2.0 van de Young Art App uitgekomen in de App Store en Google Play. De update (2.0, duh) zorgt ervoor dat het programma in de app nu *altijd* actueel is door een koppeling met de website van het festival. Daarnaast zijn de bestaande onderdelen verder uitgebreid, waardoor er bijvoorbeeld nu nog meer wallpapers in de app te vinden zijn.

En alsof dat nog niet vet genoeg is, is er dit jaar voor het eerst de Young Art Quiz. Via de app kun je hier gratis aan meedoen. Dagelijks verschijnen er meerdere vragen en opdrachten waarmee je punten kunt verdienen. Als je aan het eind van een quizperiode in de highscore staat, is de kans groot dat je een leuke prijs gewonnen hebt! Wat dacht je bijvoorbeeld van consumptiemunten, superexclusieve T-shirts of een meet & greet met de gasten van Chef’Special? Wie wil dat nou niet?!

Alle inzendingen worden met de hand nagekeken, en voorzien van persoonlijk commentaar. (Bij het nakijken komt onze jury leuke inzendingen tegen. Zo is er bijvoorbeeld een heel gezin dat gezamenlijk meedoet met het spel. Samen fietsen ze heel Beverwijk door om punten te verzamelen. Niet zonder resultaat, want zowel moeder Joke, vader Alje als zoon Bas van Dijk vallen hoogstwaarschijnlijk in de prijzen! Niet verder vertellen!)

De familie Van Dijk gaat voor goud. Of voor T-shirts. Of voor muntjes.

Op vrijdag- en zaterdagochtend worden de scores weer op nul gezet, zodat ook alle nieuwe spelers kans maken op prijzen. Tijdens het festival zijn er dus nog twee momenten waarop je prijzen kan winnen! Wacht dus niet langer en downloaden die handel! Robby Anderson Jersey

Één reactie

  1. annette maalman zegt:

    geweldig, een foto van young art festival, dan vergeet je het zeker niet

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>